May 10, 2023

ΔΙΚΗ ΚΑΡΟΛ-ΤΡΑΜΠ: ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ

Καμία συμπάθεια πλέον στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος ο ορισμός του κρετίνου για να δώσει βάση και να δικαιώσει την καταδικαστική απόφαση που του επιβλήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση πριν 27 χρόνια. Αντίθετα, ήταν ένα κυνήγι μαγισσών που σιγουρότατα θα αποβεί προς εκλογικό του όφελος. Να μια διασκεδαστική περίληψη της υπόθεσης και της ετυμηγορίας των 9 ενόρκων, όπως την καταλαβαίνω εγώ. Τα παρακάτω διημείφθησαν σε πολυκατάστημα της ΝΥ. Τ=Τραμπ. Κ=Κάρολ.


Τ--Γεια σου. Εσύ δεν είσαι η δημοσιογράφος που...

Κ--Γεια σου και ‘σένα. Εσύ δεν είσαι ο εκατομμυριούχος που...

(ατμόσφαιρα πολύ οικεία)

Κ—Και τι κάνεις εδώ;

Τ—Ήρθα να αγοράσω ένα δώρο. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Κ--Τι δώρο;

Τ—Γυναικεία εσώρουχα.

(πάνε με εμφανή οικειότητα, στο αρμόδιο τμήμα).

Τ—Να, αυτά. Μπορείς να τα δοκιμάσεις;

Κ—χαχαχα! Να τα δοκιμάσεις εσύ!

Τ—Να τα δοκιμάσουμε κι δυο τότε.

 

(Πάνε με εμφανή ευφορία και χαμόγελα στο δοκιμαστήριο κλείνοντας την πόρτα πίσω τους. Αμέσως, ο Τ προβαίνει σε ‘χειροτεχνία’ αλλά η Κ δεν καταλαβαίνει τίποτα γιατί όπως λέει χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Όταν συνέρχεται, καταλαβαίνει πως έχει βιαστεί. Μετά από 10 χρόνια το εκμυστηρεύεται σε δυο φίλες της, ορκίζοντάς τες σε σιωπή. Και οι ένορκοι: «Αθώος ο Τ στην κατηγορία του βιασμού αλλά ένοχος για παρενόχληση». Το σκεπτικό: «είναι πιο πιθανό η Κ να λέει την αλήθεια παρά ψέματα». Μα αρκεί αυτό για καταδίκη; Τι έγινε το κριτήριο της αθωότητας λόγω αμφιβολιών; Το δικαστήριο επιδικάζει επίσης στην Κ ένα σημαντικότατο ποσό για ηθική βλάβη, γιατί ο Τ όλο αυτό το διάστημα την αποκαλούσε ψεύτρα. Μα άμα λες πως σε βίασαν και το δικαστήριο το απορρίπτει, δεν είσαι, για το δικαστήριο, ψεύτρα; Πώς λοιπόν σου επιδικάζει αποζημίωση;)

Ως μουσικός εγώ, απλά σηκώνω τα χέρια, ελπίζοντας να σας διασκέδασα. Γιατί όσοι έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν αυτή τη γλώσσα πολλά μπορεί να είναι, σίγουρα όμως δεν είναι κρετίνοι :)

ΗΧ

ΥΓ. Αν κάνω κάπου λάθος ας με συγχωρήσει η κυρία Κ. Είναι από καλοπροαίρετη άγνοια και όχι από πρόθεση. 

 

No comments: