January 16, 2010

Αναφορά κόλαφος της Commission για την Ελλάδα

(click here)

Διαβάστε.
Διαβάστε μπας και πάρετε (πάρουμε) επιτέλους μυρωδιά!

Και κάτι άλλο που ίσως δεν το ξέρετε: Μετά τις τελευταίες υποβαθμίσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν αρχίσει να πουλάνε κρατικά αξιόγραφα (sic) γιατί ο κανονισμός τους δεν τους επιτρέπει να επενδύουν σε επισφαλείς τοποθετήσεις.

Η Γερμανική Commerzbank συστήνει στους πελάτες της να τα μαζέψουν και να φύγουν από την Ελλάδα, ενώ η Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα έχει ζητήσει από τις τράπεζες της χώρας να της γνωστοποιήσουν τις ανοιχτές τους θέσεις στην Ελλάδα.

Κι εμείς ασχολούμεθα με την Πετρούλα και τον κύριο Τσίπρα, και πού και πού βάζουμε και καμιά βόμβα έτσι για να περνάει η ώρα.

Συγχωρήστε μου την απαισιοδοξία αλλά νομίζω πως βλέπουμε τις τελευταίες σκηνές του έργου.

Η. Χαραλαμπίδης

1 comment:

Efthymios Constantinides said...

Αναρωτιέμαι μήπως ο μόνος τρόπος να βελτιωθεί η ποιότητα των Ελληνικών στατιστικών στοιχείων είναι να επέμβει κάποιος εισαγγελέας και να προβεί σε διώξεις για πλαστογραφίες κατά συρροή. Αυτό που συμβαίνει με τα στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα είναι απλά πλαστογραφία και οποιοσδήποτε πολίτης έκανε κάτι παρόμοιο θα είχε να κάνει με το νόμο. Καιρός δεν είναι να εφαρμοστεί ο νόμος και για ορισμένους κρατικούς υπαλλήλους και (ηθικούς αυτουργούς) πολιτικούς ώστε να σταματήσουν κάποια φορά να διασύρουν την Ελλάδα και τους Έλληνες διεθνώς?
Ίσως Ηρακλή κάποιος από τους αναγνώστες σου είναι νομικός και μπορεί να μας διαφωτίσει επί του θέματος

Ευθύμιος Κωνσταντινίδης